Amil Krupic spelade ingenting i sista perioden mot Pantern och fanns inte med i Vita Hästens laguppställning mot Björklöven senast.

Backen hoppas vara tillbaka inom max tre veckor efter sin lårskada.

En udda och otäck skada som han ådrog sig i andra perioden mot Pantern.

– Det jag minns är att jag hade dålig balans och trillade in i en situation. Jag kände när jag åkte in mot båset att det var något som var fel, säger Amil Krupic.

– När jag sedan kollade på låret i båset fick jag panik. Jag fick en chock. Det var ett jack, djupt som fan, och det blödde mycket. Jag skrek på Panterns materialare som jag känner sedan tidigare och fick bra hjälp av honom och Panterns läkare, säger Krupic.

Amil Krupic fördes till sjukhuset i Malmö där han fick snabb vård och syddes ihop. Skridskon som Krupic fick i låret hade kommit åt och skadat en muskel. Någon sena kom skridskon emellertid inte åt.

– Så jag hade tur i oturen måste jag säga. Jag hade varit borta betydligt längre än tre veckor om senan hade skadats. Men det är den värsta skadan jag har drabbats av, det skrämde mig ordentligt, säger Amil.

Krupic sov över i Malmö över natten, och åkte tillbaka till Norrköping under lördagen. Vad och hur han ska hålla igång under skadeperioden återstår att se, just nu ligger fokus på att vila.

– Jag har jäkligt ont och är stel. Det känns lite som en lårkaka. Det gäller att se till att det läker ordentligt, säger Krupic som blir andra backen på Hästens skadelista ihop med Wilhelm Westlund.