"Det känns åt helvete faktiskt"

Tillbaka i spel – men ännu en gång fick Amil Krupic uppleva en tung och knapp förlust. "Vi får inte med oss något", suckade han.

27 december 2018 22:21

0–1 på tavlan hemma mot Modo, trots en fullt godkänd insats. Men det räckte inte den här gången heller.

Mönstret känns igen för Vita Hästen, liksom känslorna efteråt.

– Det känns åt helvete faktiskt. Jag tycker vi krigar i många matcher och sen får vi inte med oss något. Alla lider därinne men vi försöker ändå hela tiden. Men vi gör inga mål. Även när vi skapar mycket får vi inte de här skitmålen heller, konstaterade Amil Krupic utanför omklädningsrummet.

Endast ett insläppt mål borde annars räcka till en eller ett par poäng i hemmahallen. Men icke.

Krupic själv var exempelvis ytterst nära efter en fin upprullning i den första perioden. Han klippte till direkt mot det öppna målet men Linus Lundin hann tillbaka och fick stopp på pucken på något sätt.

– Den ska sitta. Jag fick en bra träff också men målvakten gjorde en monsterräddning. Han var riktigt jävla bra i dag, sa Krupic.

Hur ser du på tabelläget? Ni är i en avgrund där nere.

– Vi måste börja vinna matcher och få upp självförtroendet i gruppen. Vi visar ju i dag att vi kan spela och vi har krigarinställningen.

Amil Krupic var i alla fall tillbaka på isen efter sin svåra lårskada.

– Man tappar mycket när man inte har spelat på en månad. Första tio minuterna var riktigt trubbiga och i första bytet fick de friläge. Han flög förbi mig men jag hade gudarna med mig i dag att de inte gjorde mål då. Sen kom jag igång bra. Jag fick mycket förtroende och tycker jag förtjänade det också.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johny Daagh