LÄS MER: Två spelare försvinner från Sleipner

Det var under torsdagen vi avslöjade att Sleipner går skilda vägar med två spelare, Shaban Jusufi och Ermin Kojic. Enligt Sleipners tränare Simon Dogan var beslutet grundat på att det bland annat var bäst för harmonin inom gruppen inför slutfasen av division 2.

Ermin Kojic reagerar starkt på tränarens uttalanden och skriver i ett sms till Sporten att han känt sig orättvist kritiserad på ett oprofessionellt sätt. Kojic skriver bland annat:

"Jag har i stort sett alltid legat topp tre i träningsnärvaro var jag än har varit".

"Jag är inte perfekt, men det är ingen och jag ger alltid 110 procent på fotbollsplan".

Ermin Kojic menar att han helst hade sluppit att gå ut i tidningen, men att han känner sig tvingad. Han nämner en incident nyligen som ska ha varit en stor faktor till att Sleipner och Kojic gick åt olika håll.

"Det var mellan två spelare. Jag anser att det inte skulle ha hänt om Simon tagit tag i det direkt. Han avbröt träningen vilket jag tyvärr överreagerade på och det blev lite munhugg mellan mig och Simon. Anledningen till att jag överreagerade är att det skett flera incidenter som jag anser inte har på en fotbollsplan att göra, det fick bägaren att rinna över", skriver Ermin och fortsätter:

Kojic tänker nu gå vidare och blickar framåt.

"Jag har bett om ursäkt. 2018 har verkligen inte varit mitt år, så jag kommer att kriga stenhårt och hoppas på ett bättre 2019", skriver Ermin.

Simon Dogan säger under torsdagen så här om situationen:

– Det är tråkigt att det har blivit så här. Jag gillar Ermin som spelare och som person. Men det bästa för alla i det här läget var att gå skilda vägar, säger Dogan.

– Jag tog Ermin till Sleipner och jag hade honom i Assyriska. Han har haft otur i år då han var skadad i tre månader. Därefter har det varit lite brist på tålamod, frustration och säkert höga krav som gjorde att det inte funkade.

Dogan vill också vända blad och kämpa för att hålla kvar Sleipner i division 2.

– Så här är fotbollen. Ibland klaffar det inte. Jag önskar Ermin all lycka i framtiden, det är en duktig spelare.