Det blev bara sju matcher i "Pekings" startelva och ett mål för Jordan Larsson som medger att han hade hoppats på mer än så.

– När jag kom till klubben hade jag förväntningarna att jag skulle spela, så var det ju. Jag visste om konkurrensen med de fantastiska spelarna vi har i truppen. Men nånstans fick jag ändå vibben av Jens, med tanke på intresset han hade för mig, att jag skulle spela mer, sa IFK-anfallaren i en lång intervju med Sporten i förra veckan.

Larsson som lämnade Helsingborg efter degraderingen hade ingen lycka i Holland och plockades hem till Sverige av Jens Gustafsson.

Nästa år är Helsingborg tillbaka i allsvenskan och då ser gärna klubbens ordförande att även Jordan Larsson är det.

– Om han finns med på någon lista så vet inte jag det. Men personligen – och det är min högst personliga uppfattning som inte alls syftar till att prägla några val – tycker jag att han är förknippad med Helsingborg på ett sånt sätt och det där är ett intressant namn, säger Krister Azelius till Kvällsposten.

Larsson själv visar inga seriösa planer på vilja röra på sig.

– Jag kom till Norrköping för att spela. Nu har jag inte fått ut det, men varje gång jag kommer in på plan – klart att jag vill visa fansen varför man kom hit, sa anfallaren.

Kontraktet med IFK Norrköping sträcker sig till 31 december 2020.