"Måste göra allt för att vinna"

Snabba ryck. I tisdags förlorade Piraterna mot Västervik och redan på torsdagen har de chans att revanschera sig mot Indianerna.

11 juli 2019 08:00

LÄS MER: Calén: Det snacket faller pladask

LÄS MER: Piraternas svaga svit förlängdes

Daniel Davidsson är missnöjd med den senaste tiden, där laget förlorat sex raka matcher. Senast mot Västervik i tisdags.

– Det såg ut som det har varit den senaste tiden. Vi var bra med fram till paus. Sedan åker vi på en riktig kyss direkt efter och det rinner iväg.

Formen från säsongsinledningen är som bortblåst.

– Vi fick med oss det mesta i början. Det studsade med och alla förare gjorde sitt jobb i körningen. Nu har det varit lite si och så med det, men vi får hoppas att det vänder, säger Daniel Davidsson.

Motalasonen tog en trepoängare i sitt första heat mot Västervik, men sedan blev han nollad i två.

– Vi har haft lite problem med feber och sjukdomar i familjen under veckan, så jag blev rätt risig under matchen helt enkelt. Jag var absolut inte på topp, säger Daniel Davidsson.

Mår du bättre nu?

– Jag tog en ipren och så blev det bättre. Jag har inte känt något alls dagen efter så det ska inte vara någon fara med matchen mot Indianerna.

Vad tänker du inför den matchen?

– Det är ju derbykänsla mot Indianerna och förra året mötte vi dem inte så det är lite nervkittlande. För oss är det en jätteviktig match. Ska vi ta en slutspelsplats måste vi vinna hemma.

Och vad tror du om motståndet?

– Det är ett bra lag. De ligger ju i toppen. Tunga rakt igenom. Vi kommer ha att göra, men vi måste göra allt för att vinna och hänga med i kampen om slutspel.

Efter sex raka förluster har Piraterna en viktig period framför sig.

– Först den här matchen. Sedan tävlingar mot Masarna, Lejonen och Rospiggarna. Det är de tre lagen som vi slåss om slutspelsmatcherna med. Så det är nyckelmatcher allihop.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonatan Häggström Wedding