Nu blev det ingen rolig start ändå för den förre IFK-mittbacken och hans nya lag. Borta mot Sevilla släppte man in första målet redan i den femte minuten.

Wissam Ben Yedder, som satte ettan, var dock inte nöjd där.

2–0 för Sevilla kom ytterligare fem minuter senare – genom samme målskytt som var före just Fjóluson på en boll bakom Krasnodars backlinje.

Det blev inte mycket roligare för Krasnodar efter pausen. Christian Ramirez tog bollen med handen på mållinjen och visades ut. På den efterföljande straffen satte Ever Banega 3–0 i den 49:e minuten.

Det blev också slutresultatet i gruppspelsmatchen där Fjóluson spelade samtliga 90 minuter. Krasnodar tappade ledningen i gruppen till just Sevilla men i och med att Standard Liege samtidigt bara fick 0–0 borta mot Akhisarspor är laget ändå vidare som grupptvåa.

Den förre IFK-backen har annars haft en tuff start på sin tid i den ryska fotbollen sedan han lämnade IFK i somras. Det har inte blivit så mycket speltid.

– Klart jag inte är jättenöjd med att inte spela men man kan inte ge upp direkt. Absolut inte. Det tar tid att komma in i det, sa han till Sporten tidigare under hösten.

Nu kan han i alla fall fira ett avancemang i Europa League, även om resultatet i sig inte var så kul.