Ni kan säkert turbulensen vid det här laget. Efter säsongen sparkades tränarduon Johan Roxström/Admir Dedic och efter endast en seriematch fick ersättaren Anders Nyqvist samma besked i torsdags.

Till lördagens förlustmatch (2–3) borta mot Aspudden-Tellus kallades den förra assyriskatränaren Simon Dogan in.

Han ser ut att bli kvar som huvudtränare.

Dogan träffade Sleipnerstyrelsen på söndagskvällen och beskedet efteråt från ordföranden Anders Marcus pekar i en enda riktining.

– Om inget oförutsett inträffar kommer det bli Simon. Han är vårt huvudspår, har bra erfarenhet både som tränare och pedagog och har gjort ett bra intryck. Han har alla bra svar. Vi har beslutat att gå vidare den här veckan, när vi har cupmatch mot Dagsberg, och sen ska vi träffas igen efter seriematchen på söndag, berättar Marcus.

Han betonar det uppenbara, att det verkligen är jätteviktigt att göra rätt val den här gången. Men det är ingen brådska att få allt på pränt så snabbt som möjligt. Man ska använda veckan för att känna av varandra ytterligare och slipa på detaljerna i avtalet som förmodligen ska skrivas under.

– Vi måste få ner arbetsbeskrivningarna ordentligt kring vår treårsplan. Vår ungdomssatsning är jätteviktig och den tänker vi inte göra avkall på. Vi ser långsiktigt på det här, säger Anders Marcus.