Tränaren Roger "Gubben" Carlsson skickade en passning till kommunen efter helgens permiärmatch mot Katrineholm.

– Det är så mycket strul att jag skulle bli mer förvånad om allting fungrerade en vecka. Nu är det någon ismaskin som är sönder. Det är så mycket strul. Vi betalar hyra men det är som att hyra en tennisbana på Racketstadion och inte få något nät, sa han till Folkbladet.

Nu tar klubben det hela ett steg längre för att få till en förändring.

I ett inlägg på Borgias hemsida riktar Marcus Johansson skarp kritik kring hur isen sköts.

Läget är så illa att klubben inte kan genomföra sina aktiviteter och det är även tveksamt om fredagens match mot Faik kan genomföras.

"I kväll har vi återigen påtalat issituationen för kommunen som vi hyr av och för Pema som ansvarar för isarbetet. Vi har förklarat att vi redan missat två av de 15 Skridskokul som planerats in. Denna aktivitet, precis som all annan aktivitet vi erbjuder, betalas det en avgift för och att man då förväntar sig att den kan genomföras. Vi försöker nå fram med att med nuvarande issituation är hela förenings verksamhet hotad då vi inte har möjlighet att genomföra de aktiviteter vi planerat och tar betalt för. Barn, föräldrar, ledare och tränare är frustrerade, arga och tröttnar givetvis. Härtill har vi ett A-lag som inte kunnat genomföra en endaste träning under bra förhållanden, två veckor in i november. Vi vet nu inte om matchen mot Faik på fredagkväll kan genomföras, men beslut måste tas imorgon. Att A-lagstränarna och spelarna ännu har ork och idéer att gå vidare är inget annat än beundransvärt", skriver Johansson.