Lyckat provspel för Isaac

Av hela sex testspelare var det Isaac Thelin, 18 från Karlslunds IF som utmärkte sig mest när han gjorde båda målen i IFK Norrköpings U21-vinst över Sundsvall med 2-1 (0-0).

 

- Jag är här till på fredag sen får vi se vad som händer, sa den förhoppningsfulle anfallaren.

8 juli 2010 03:00
Sundsvall öppnade annars starkast på soliga Idrottsparken och hade mest boll.

 

Provspelande målvakten, Mirza Kaljundzic, fick sträcka ut ordentligt ett par gånger men fick ge sig i början på andra halvlek då gästerna kyligt rullade in 0-1.

 

- Det här var den bästa U21-matchen vi har varit inblandade i den här säsongen. Sundsvall var riktigt bra och förde spelet i 60 minuter. Sen bytte vi in fyra nya och fräscha spelare och hittade en vändning. Det var det som avgjorde, sa IFK:s tränare Stefan Hellberg.

 

Caio visade klass
Brasilianske Caio Mendes, som nyligen blivit spelklar i A-laget, kom in som back och visade klass.

 

- Härligt att få se honom spela. Han har bra passningsspel och en härlig känsla i högerfoten, tyckte Hellberg som även ville berömma Tobias Rickhammar som kommit igång ordentligt efter sin sjukdom.

 

- Det är svårt att summera testspelarnas insats så här långt. Vi får sätta oss ner sen. De är unga och har framtiden framför sig, men jag tycker att alla har gett bra intryck. Det var fina avslut från både Isaac och Joonas (Tamm) även om Joonas mål blev avblåst för offside.

 

"En riktigt bra klubb"
Isaac Thelin var i alla fall uppskattad på läktaren där en supporter erbjöd sin penna och undrade när anfallaren skulle skriva på.

 

- IFK verkar vara en riktigt bra klubb med fin arena och trevliga människor. Jag kör på med mitt bästa så får vi se vad som händer, sa tvåmålsskytten från Karlslund.

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!