Debatt Sverige sticker sedan länge ut som ett av världens mest generösa "invandrings och flyktingmottagande länder" men det räcker tydligen inte för våra styrande och ansvariga politiker för nu ska även tidigare asylsökandes anhöriga få rätten till uppehållstillstånd i vårt Sverige, några krav på att dessa ska försörjas av sina anhöriga finns inte!

Enligt regeringen så handlar detta förmodligen "bara" om cirka 8 000 personer fast som vanligt så finns det ingen som med säkerhet vet.

När man trodde att vi nu hade nått botten av humanitär naivitet och nationell dumhet så kommer nästa vanvettiga "invandringspolitiska utspel" från regeringspartierna ivrigt påhejade av Centerpartiet och Liberalerna som nu vill göra det lättare för människor med "särskilt ömmande skäl" att få stanna i Sverige, vi talar nu om fall med väldigt sjuka, sköra eller utsatta människor!

Det handlar med andra ord inte längre om flyktingmottagning utan nu är skälen känslobaserade, man gör det för att det känns bra och hur det slår mot välfärdssystemet i form av skolor, vårdinrättningar, kommuner och landsting vilka redan är överbelastade efter många år av stort mottagande struntar man blankt i!

Man fortsätter med andra ord med samma feltänk, att ge till utlänningar utan kopplingar till Sverige ses alltid som ädlare än att lägga resurserna och pengarna på våra egna fattigpensionärer, sjuka och handikappade.

Märkligt nog så är det många så kallade goda människor som ser mig och mitt SD som främlingsfientliga rasister för att vi ifrågasätter regeringens underliga och svenskfientliga prioriteringar, enligt vår statsminister Stefan Löfven S så är det viktigt att jag, mina synpunkter och mitt politiska parti som delar dessa inte får något som helst inflytande över svensk politik!

Frågan är bara vad är det som är så hemskt med att prioritera sin egen befolknings behov framför främlingars?

Dom flesta människor älskar förmodligen sina egna barn och familjemedlemmar mer än andra människor men det betyder ju inte att de hatar dem som inte tillhör den egna familjen, just detta tycks det politiskt korrekta etablissemanget omöjligt kunna ta till sig! Varför är det så svårt att se Sverige som ett land med en egen resurskrävande befolkning istället för en socialbyrå öppen för världens alla nödställda och lycksökande migranter?