Debatt Centerpartiet måste näst efter Miljöpartiet vara Sveriges märkligaste och mest välfärdsfientliga parti, för om alla ska ha rätt till allt så blir det mindre av allt till alla!

I sin vårdbudgetmotion avsätter Centern 400 miljoner kronor till ett lönelyft för landets cirka 100 000 sjuksköterskor, detta samtidigt som man till en kostnad på 2 900 miljoner kronor säger ja till ett lagförslag som ska ge 9 000 afghanska män utan skyddsbehov rätten att söka asyl i vårt land!

Detta beslut försvarar Annie Lööf i DN med följande "ensamkommande ska inte straffas av regeringens brister", så därför straffar Centern med andra ord istället Sveriges skattebetalare!

Men visst, tycker Centern att det är ok att spela rysk roulett med Sveriges framtid och sitt egna valresultat så gör då det.

Men kom sedan inte och säg att våra 100 000-tals fattigpensionärer och utförsäkrade långtidssjuka "inte delar den rätta värdegrunden" för att dem sviker Centern på grund av de märkliga prioriteringarna!

Enligt Expressen så har "hatet" mot Annie Lööf varit massivt sedan hon meddelade att Centerpartiet kommer att släppa igenom en lag som möjliggör att de "ensamkommande" afghanerna "utan ID-handlingar och skyddsskäl" ska få stanna i Sverige.

Lööf själv kommenterar "hatet" med, - I detta läge stärker det snarare beslutet vi fattade".

Tänk vad praktiskt att man helt ogenerat kan glömma all hård och saklig kritik och fokusera på en grov satirbild istället, för då kan man tydligen klumpa ihop all saklig och högst befogad kritik till hat!

Vidare så är det inte utan att man undrar hur det kommer sig att det blixtsnabbt går att få fram en lag för att låta unga män utan asylskäl få stanna i vårt land, när det tycks vara stört omöjligt att få till en lag som ger dem som gruppvåldtar 20 års fängelse och sedan mister sitt eventuella medborgarskap och utvisas på livstid?