Missade du det här?

13 maj 2019 11:15

Carolina Nilsson: Flinck gästar nytt bokevent.

"”The Book Lounge”. Det heter bokeventet som syskonen Caroline och David Hedberg just nu förbereder. Thorsten Flinck är en av författarna på plats. Caroline Hedberg kom ut med sin första roman "Vinteröga" för ungefär ett år sedan. Efter det har hon deltagit i flera bokevent och paneler. Men hon har känt att det saknats något; något mer sammansvetsat, något nära. Därför satte hon igång att smida planer på ett eget bokevent, som nu alltså mynnat ut i "The Book Lounge" på NP33 den 25 maj. Något hon gör tillsammans med sin bror David Hedberg.

– Vi har aldrig jobbat ihop förut, men det går bra, säger hon.

David, som driver en egen eventbyrå i Stockholm, förklarar hur Caroline är hjärnan bakom eventet, "det är hon som kommer med kreativa idéer".

Patrik Selsfors: Scandic slår upp portarna.

"Nu har Scandic Strömmen öppnat både den nybyggda hotelldelen och restaurangen. Folkbladet träffade hotelldirektören och fick en visning av den nya lobbydelen och restaurangen.

Det har byggts på Slottsgatan det senaste året – det är Scandic Norrköping City som byggt till en ytterligare huskropp med 74 nya hotellrum, spa-del bar och restaurang (som är döpt till "Tegel" och har 240 sittplatser). I samband med detta byter hotellet också namn till Scandic Strömmen och öppnar upp en ny huvudingång från Saltängsgatan – man har nu sammanlagt 237 rum och är därmed Norrköpings största hotell."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!