Widar Andersson: Ärende nummer tio fick strykas.

"I mina ögon var det rätt att skjuta beslutet om ansvarsfrihet framåt i tiden. Kanske var det helt enkelt och krasst så att det inte längre fanns en majoritet för att bevilja ansvarsfrihet? Oppositionsrådet Sophia Jarl M hoppades för sin del att "detta är ett tecken på en spricka inom Kvartetten." Jag vet inte hur det förhåller sig med den saken. Däremot tror jag mer bestämt att det förhåller sig så att ett växande antal ledamöter känner olust inför partipolitiska voteringar i ansvarsfrågor av det slaget vi talar om här. Rimligtvis används nu tiden fram till nästa fullmäktigemöte för att om möjligt uppnå en gemensam hållning där fullmäktige enigt avstyrker ansvarsfrihet för politiker och vd. Det vore i så fall ett rimligt slut på en trist historia."

Fredrik Rosander: De sänder IFK i europaspelet.

"Andraplatsen i allsvenskan 2018 säkrade en Europa League-plats för IFK Norrköping. Det är nu klart att Viaplay sänder samtliga hemmamatcher i Europaspelet för IFK, AIK (Champions League).

– Vi är oerhört glada över att följa AIK:s, Malmös och Norrköpings väg ut i Europa. Just de svenska lagens kvalfotboll har verkligen engagerat Viaplays tittare under de senaste åren, säger Nent Group Sveriges sportchef Per Nunstedt till Sportbladet. Lottningen till de första kvalomgångarna i Champions League sker 18 juni och till Europa League dagen efter. Champions League-kvalet avgörs 9–10 juli med returer 16–17 juli medan Europa League-kvalet, med IFK Norrköping, spelas 11 juli med returer en vecka senare."