David Iwung: Hästen värvar sig ur krisen.

"Fem raka förluster och jumbo. Nu agerar Vita Hästen. Daniel Josefsson, 37, återvänder till krislaget.

Vad kan du bidra med?

– I det här läget ett visst lugn. Och defensiven givetvis. Jag blir ytterligare en pusselbit som vill bidra med samma sak som alla andra för att vända det här. Det handlar om att börja vinna matcher. På tisdag gör Daniel Josefsson första träningen med Hästen efter comebacken. Josefsson är redo att spela mot Södertälje borta på onsdag.

– Absolut. Det är bara att kliva in med en gång, säger backen. Vita Hästen har redan plockat in William Wiå från Djurgården och förstärker nu med en rutinerad back.

– Vi är mycket glada över att Daniel är tillbaka hos oss. En otroligt pålitlig och stabil spelare som kan leda laget och en bra ledare i gruppen, säger Leif Strömberg i ett pressmeddelande."

Henrik Jonsson: Man fälls för grovt rattfylleri.

"Den 60-årige mannen hade fått i sig en hel del alkohol. Ändå satte han sig bakom ratten.

Nu döms han för grovt rattfylleri. Det var i oktober i år som en 60-årig man i Söderköping körde bil trots att han var alkoholpåverkad. Mannens alkoholkoncentration i utandningsluften uppgick till 0,69 milligram per liter, vilket ungefär motsvarar 1,4 promille i blodet Mannen döms nu till villkorlig dom med 50 timmars samhällstjänst för grovt rattfylleri."