Cecilia Lundholm Pålsson: Tjejer sökes till sexvideo. (Krönika)

"Mannen i klippet har en egen kanal och i det aktuella klippet efterlyser han tjejer till den video om sex han tänkt göra. Han står med bar överkropp, lite småfet och blek, och pratar av någon outgrundlig anledning engelska, ganska dåligt dessutom. Kanske har han tänkt att slå internationellt. Undrar om några tjejer nappade. Kan inte låta bli att tänka på om han behövt utstå lika mycket hat som en kvinna fått göra, om hon visat upp nåt liknande. Ett annat klipp visar en pojke på kanske 12 år, som fullkomligt vräker ur sig hat mot skolan med så många svordomar det över huvud taget är möjligt att pressa in. Klippet har över en miljon visningar! Inte konstigt att många unga inte tycker skolan är så viktig, man kan ju bli youtubestjärna istället."

Christer Gustafson: Faik tog andra raka.

""En sådan start som man önskar", sa tränaren Daniel Lehnbom efter 6–5 mot Skirö. I Vetlanda visste Faik att det skulle bli en tuff match. Efter den klara segern mot Målilla i premiären var det ett på papperet tuffare motstånd nu.

– En tuff match, vi visste att de är ett av tre–fyra lag som ska vara med där uppe. Och vi var medvetna om att det skulle vara bra is och bra förutsättningar, sa Daniel Lehnbom på vägen hem. Så blev det också, och med ett Faik som kom taggade från start. Det var en laginsats som bäddade för att samtliga poängen kunde packas med i bussen hem.