Nya dejtingprogrammet Love Island Sverige har premiär på TV4 Play och i Sjuan på söndag.

Programmet spelas in på den grekiska ön Korfu och tittarna kommer med hjälp av en app, få stor makt över handlingen.

Målet för deltagarna är att hitta kärleken och bli tittarnas favoritpar.

Artikelbild

| Kitty Haxholm från Finspång ska vara med i dejtingprogrammet Love Island, som har premiär på söndag.

En av tjejerna som medverkar är Kitty Haxholm från Finspång men som numera bor i Thailand.

– Det känns som ett unikt och spännande sätt att träffa nya människor. Jag vaknade upp en solig morgon och tänkte: "why the hell not, let´s go, berättar Kitty Haxholm, via mail från inspelningsplatsen i Grekland.

Hon tror att det kommer bli väldigt roligt att vara med i ett dejtingprogram.

– Jag vet inte exakt vad jag har att förvänta mig, men så här långt har det varit fart och fläkt. Jag har blivit väl omhändertagen av teamet under förberedelserna och är förväntansfull. Det kommer bli en ny upplevelse helt enkelt.

Artikelbild

| Kitty Haxholm ser fram emot att delta i tv-programmet.

Är förhoppningen att hitta drömkillen?

– Jag går in i villan som ett blankt papper och hur det än blir kommer det vara en ny erfarenhet i livet. Hittar jag inte kärleken, så kommer jag i alla fall lära känna många nya, härliga människor, säger Kitty Haxholm.

Efter en mängd förberedelser ser 32-åringen mest fram emot att få komma in i villan och träffa hela gänget.

– Inne i villan tror jag mer eller mindre allt kommer vara roligt, men det ska bli extra spännande att testa mig själv i det här. Det är säkert stundtals påfrestande att vara tillsammans med en ny grupp i sex veckor och man kommer nog upptäcka nya sidor hos sig själv.

Hon tror att det jobbigaste blir att inte ha den dagliga kontakten med familj och vänner och att inte få något andrum under den ständiga kamerabevakningen.

Sedan hon lämnade Finspång för Thailand har hon bland annat arbetat med event och marknadsföring samt som travel influencer.

– Sedan har jag mina hobbies, musiken och modellandet, som tar en del tid. Det har varit full rulle under de senaste fem åren, inte en lugn stund.

Hur ofta är du hemma i Finspång på besök?

– Jag försöker komma hem minst en gång om året. Men det varierar, mitt livsschema är flexibelt. Det jag saknar mest är min familj och mina barndomsvänner, som betyder mycket för mig.

Efter tv-programmet åker hon tillbaks till Thailand.

– Jag har ju mitt hem i Bangkok och har fortfarande mitt jobb och musiken kvar. Jag har allt som jag hade innan jag klev in i villan, så vet inte hur annorlunda det kommer bli, förutom att det kanske är några fler som känner igen mig på gatan, konstaterar Kitty Haxholm.