Det är under titeln ”I väntan på vaddå?” som en elva personer starka ensemblen leder publiken genom de två akterna i Folkets Hus i Valdemarsvik. Ett par fartfyllda timmar väntar de som bänkar sig i salongen, Nöjeskarusellen och Chopp Event, som står bakom revyn, har verkligen lyckats med numren. Välkända nummerförfattare syns, bland andra Greger Magnusson, Göran Trysberg, Carina Perenkranz och Marcus Fyrberg. Självaste Lasse Berghagen hittar även in i numret "Bästa av allt", där Marcus Fyrberg sjunger och Susanna Karlsson dansar.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson, som hittade kärleken i senaste säsongen av TV4:s "Bonde söker fru", deltar båda två i flera nummer och bjuder på sig själva, inte minst i numret som kort och gott heter "Bonde söker fru". Det numret drog långa applåder och höga hejarop under premiären på Trettondedagsafton.

Bland numren syns även "Eftersnack med politiken" där valresultatet i Valdemarsvik reds ut och så sjungs en hyllningslåt till Grännäs i "Var ligger Grännäs?". Att Waldemarsvik IF fyller 100 år besjungs i "WIF 100 år" och Sparbankstorget får också ett eget nummer.

Artikelbild

| En sommar där vi längtade efter regn...

Revyn är så populär att man fått sätta in två extraföreställningar. Så just nu återstår åtta tillfällen, varav alla är slutsålda förutom en. Så vill man skaffa en biljett är det hög tid att göra det nu.