Nöje Hennes man har porträtterats många gånger i "Saturday night live" – nu får Melania Trump en stående inbjudan till det amerikanska satirprogrammet. Det är Alec Baldwin, som hyllats för sina imitationer av president Donald Trump, som på Twitter nu bjuder in USA:s första dam till "SNL".

"Kära Melania – vi vet vad du tänker. Vad du känner. Du vibrerar av ett märkligt, nytt mod. Kom. Kom över till ljuset! Vi skulle välkomna dig som en hjälte på sätt du inte kan föreställa dig. Gör 'SNL' med mig", skriver han.

I en uppföljande tweet publicerar skådespelaren en bild på sig själv och Melania Trump med bildtexten: "Vi har alltid en sminkstol redo för dig".

Artikelbild

| Melania Trump. Arkivbild.

Baldwins version av Donald Trump dök upp i "SNL" första gången under presidentvalet 2016. Han har Emmyprisats för rollen som även bidrog till att programmet i fjol hade sina högsta tittarsiffror på 20 år. Men alla är inte lika förtjusta: Presidenten har själv flera gånger surnat till på Twitter och bland annat skrivit att "Alec Baldwins porträtt stinker".