"Inte i toppen att göra om vi inte vinner mot Sirius""Inte i toppen att göra om vi inte vinner mot Sirius"
19 september 2021 18:19
Krönika

David Iwung: Obegripligt hur det här kunde sluta 3–0 till IFK

Obegripligt hur det här kunde sluta 3–0 till IFKObegripligt hur det här kunde sluta 3–0 till IFK
19 september 2021 17:56
Fotboll

Ny skada på Nyman – så lyder beskedet från Norling

Ny skada på Nyman – så lyder beskedet från NorlingNy skada på Nyman – så lyder beskedet från Norling
19 september 2021 16:53
Fotboll

Förvärrade Örebros kris – här är betygen i IFK-segern

Förvärrade Örebros kris – här är betygen i IFK-segern Förvärrade Örebros kris – här är betygen i IFK-segern
19 september 2021 14:45
Fotboll

Så rapporterade vi från IFK:s seger mot Örebro

Så rapporterade vi från IFK:s seger mot ÖrebroSå rapporterade vi från IFK:s seger mot Örebro
19 september 2021 14:44
Fotboll

Målvaktsbytet – här är oväntade rockaden i ÖSK

Målvaktsbytet – här är oväntade rockaden i ÖSKMålvaktsbytet – här är oväntade rockaden i ÖSK
19 september 2021 11:57
Fotboll

Laget mot ÖSK – Norling satsar på samma manskap

Laget mot ÖSK – Norling satsar på samma manskapLaget mot ÖSK – Norling satsar på samma manskap
19 september 2021 10:55
Rally

Bloms fräna satsning räckte till rafflande slutseger

Bloms fräna satsning räckte till rafflande slutseger Bloms fräna satsning räckte till rafflande slutseger
18 september 2021 21:45
Fotboll

Egnell: "Jag använde IFK-besvikelsen på rätt sätt"

Egnell: "Jag använde IFK-besvikelsen på rätt sätt"  Egnell: "Jag använde IFK-besvikelsen på rätt sätt"
18 september 2021 21:14
Kanot

Skrällguldet hyllades av Melina: "Fantastiskt"

Skrällguldet hyllades av Melina: "Fantastiskt"Skrällguldet hyllades av Melina: "Fantastiskt"
18 september 2021 19:32
Fotboll

Ryckig uppladdning – Smedby kom snett direkt

Ryckig uppladdning – Smedby kom snett direkt Ryckig uppladdning – Smedby kom snett direkt
18 september 2021 18:23
Handboll

Niomålsskytten: "Vi drabbades inte av panik"

Niomålsskytten: "Vi drabbades inte av panik" Niomålsskytten: "Vi drabbades inte av panik"
18 september 2021 17:41
Fotboll

Bjöd på mål – efter två minuter: "Straffar oss själva"

Bjöd på mål – efter två minuter: "Straffar oss själva"Bjöd på mål – efter två minuter: "Straffar oss själva"
18 september 2021 17:04
Fotboll

Lima om utlåningen: "Det är tuffare än vad jag trodde"

Lima om utlåningen: "Det är tuffare än vad jag trodde" Lima om utlåningen: "Det är tuffare än vad jag trodde"
17 september 2021 10:15
Basket

Uppladdningen – noll matcher ihop innan premiären

Uppladdningen – noll matcher ihop innan premiärenUppladdningen – noll matcher ihop innan premiären
16 september 2021 16:10
Ishockey

Lagkaptenerna – här är Vita Hästens val inför säsongen

Lagkaptenerna – här är Vita Hästens val inför säsongenLagkaptenerna – här är Vita Hästens val inför säsongen
15 september 2021 22:03
Basket

Hävdar hjärtfel – Dolphins guldhjälte i polsk tvist

Hävdar hjärtfel – Dolphins guldhjälte i polsk tvistHävdar hjärtfel – Dolphins guldhjälte i polsk tvist
15 september 2021 19:24
Fotboll

Kontraktet går ut – så lyder Ergüls framtidsplaner

Kontraktet går ut – så lyder Ergüls framtidsplanerKontraktet går ut – så lyder Ergüls framtidsplaner
15 september 2021 17:14
Basket

Då: Dolphins – nu är guarden klar för topplaget

Då: Dolphins – nu är guarden klar för topplaget Då: Dolphins – nu är guarden klar för topplaget
15 september 2021 14:49
Friidrott

Klart: OS-mästaren kastar i Norrköping: "Aptitretare"

Klart: OS-mästaren kastar i Norrköping: "Aptitretare" Klart: OS-mästaren kastar i Norrköping: "Aptitretare"