15 juni 2024 15:46
Fotboll

Kimstad besegrade Falerum - avgjorde i andra halvlek

Kimstad besegrade Falerum - avgjorde i andra halvlekKimstad besegrade Falerum - avgjorde i andra halvlek
15 juni 2024 15:41
Fotboll

Erik Sundell målskytt när Vånga föll

Erik Sundell målskytt när Vånga föllErik Sundell målskytt när Vånga föll
Fotboll

Sead Muric gjorde avgörande målet för Eneby mot Karlslund

Sead Muric gjorde avgörande målet för Eneby mot KarlslundSead Muric gjorde avgörande målet för Eneby mot Karlslund

Tung förlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb

Tung förlust för Kättinge hemma mot Azech OldbTung förlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb
15 juni 2024 13:16
Fotboll

Klar seger för Loddby - vann med 5-0 mot Haga

Klar seger för Loddby - vann med 5-0 mot HagaKlar seger för Loddby - vann med 5-0 mot Haga
15 juni 2024 09:00
Fotboll

Åtvidaberg med fem raka förluster möter Tinnis

15 juni 2024 06:53
Fotboll

Systrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen här

Systrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen härSystrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen här
15 juni 2024 01:57
Fotboll

Linköping segrare efter walk over från Västra Husby

Linköping segrare efter walk over från Västra HusbyLinköping segrare efter walk over från Västra Husby
14 juni 2024 22:14
Fotboll

Tung förlust när Östra Ryd krossades av Tallboda

Tung förlust när Östra Ryd krossades av TallbodaTung förlust när Östra Ryd krossades av Tallboda
14 juni 2024 21:49
Fotboll

Edin Bejtja tvåmålsskytt när Sonstorp vann

Edin Bejtja tvåmålsskytt när Sonstorp vannEdin Bejtja tvåmålsskytt när Sonstorp vann
14 juni 2024 21:45
Fotboll

Fortsatt tungt för Saltängen - förlust mot Stegeborg

Fortsatt tungt för Saltängen - förlust mot StegeborgFortsatt tungt för Saltängen - förlust mot Stegeborg
13 juni 2024 21:44
Fotboll

Ignatius Malki matchhjälte för Lindö mot Jaguar

Ignatius Malki matchhjälte för Lindö mot JaguarIgnatius Malki matchhjälte för Lindö mot Jaguar

Klart: Dessa idrotter är aktuella på SM-veckan i Norrköping

Klart: Dessa idrotter är aktuella på SM-veckan i NorrköpingKlart: Dessa idrotter är aktuella på SM-veckan i Norrköping
12 juni 2024 21:55
Fotboll

Hemmaförlust för Smedby B - 0-5 mot Sleipner

Hemmaförlust för Smedby B - 0-5 mot SleipnerHemmaförlust för Smedby B - 0-5 mot Sleipner
12 juni 2024 21:51
Fotboll

Eneby fick ge sig i toppmötet med Linköping B

Eneby fick ge sig i toppmötet med Linköping BEneby fick ge sig i toppmötet med Linköping B
Fotboll

Hanna Johansson målskytt när Svärtinge föll

Hanna Johansson målskytt när Svärtinge föllHanna Johansson målskytt när Svärtinge föll
12 juni 2024 21:13
Fotboll

Mål av Elton Arvidsson Englund och Zitty Kabata - men förlust för Reijmyre

Mål av Elton Arvidsson Englund och Zitty Kabata - men förlust för ReijmyreMål av Elton Arvidsson Englund och Zitty Kabata - men förlust för Reijmyre