För den inbitne Vita Hästen-supportern är Victor Lindman knappast något okänt namn. Den spelskicklige backen gjorde två säsonger i Hästen-tröjan mellan 2011 och 2013, varav den sista säsongen i A-laget.

Nu kan han återvända till Norrköping. Victor Lindman bekräftar att parterna har haft kontakt.

– Ja, det stämmer. Jag har pratat med både Niklas Czarnecki och Jonas Johnson, säger han. Det känns som att de har något intressant på gång, de har bra spelare på kontrakt också med både Macke (Eriksson) som förlängde och (Villiam) Haag som är en intressant spelare.

Det har varit en viss turbulens i Hästen den senaste tiden.

– Ja, men jag har pratat med Simon Mitman en del och han säger att han redan märker av en skillnad jämfört med förra året.

De två senaste säsongerna har han representerat Västervik där både klubben och Lindman själv har haft en fin utveckling. Han har fått ett kontraktsförslag av Vik att ta ställning till och förutom redan nämnda klubbar ska även en tredje klubb ha visat intresse.

Just nu ligger bollen hos Lindman själv.

– Jag har väl sagt att jag ska bestämma mig nästa vecka. Just nu känns det helt öppet, säger han.

Vad talar för att det blir en flytt?

– Jag trivdes väldigt bra med Mattias Karlin (tränaren, lämnar för Mora) och "Ragge" (Karlsson, assisterande tränare), men nu försvinner ju Karlin och det ser ut som att även "Ragge" gör det, så hur jag än gör så blir det lite som en nystart. Det är ett jäkla pussel att få ihop det.