– Jag tycker det var en typisk 0–0-match. Ett ställningskrig där vi förde och de backade hem och satsade på omställningar, summerar EBK:s tränare Mujo Zelic.

Det bjöds inte särskilt många målchanser i toppmatchen mellan tvåan (Eneby) och tabelltrean. Molgan Vester hade en ganska lugn eftermiddag förutom målet som kom tio minuter före full tid efter just en omställning från hemmalagets sida.

– Lite snopet, "Mogge" var ju på bollen med handen, men den vred sig ur hans grepp. Ibland har man inte turen bara, konstaterar Mujo Zelic som inte var allt för besviken.

– Det är bara att studsa tillbaka mot Nässjö nästa gång.

Då hoppas han kunna använda tunga anfallarna Timmy Wilhelmsson och Andreas Lind som båda missade lördagens match i Myresjö.

Nykomlingen Eneby har annars varit seriens stora positiva överraskning och man har skuggat ledande AFK Linköping under våren och sommaren.

– Jag tycker att det var många spelare som skötte sig fint den här gången. Inte minst backlinjen var väldigt stabil, tycker Mujo Zelic.

Smedby AIS är kvar på negativ kvalplats efter att ha spelat oavgjort, 3–3 borta mot tabellfyran Nässjö.

Paul Chamoun, Ignatius Malki och Felix Wahlgren gjorde målen för Sais som ändå ser ut att ha hittat formen litegrann efter sommaren.