KRÖNIKA 2–0 och matchboll.

Det här tappar inte Norrköping Dolphins.

Laget har satt sig en utmärkt sits efter två raka segrar i kvartsfinalserien mot Nässjö och kan nu säkra semifinalplatsen redan på torsdag då match tre spelas i Stadium Arena.

Det mesta talar för att det kommer att bli just så också.

Delfinerna har inte förlorat en match mot Nässjö den här säsongen och visat att man är klassen bättre.

Smålandsgänget såg ut att kunna rubba serietvåan i Nässjö Sporthall på tisdagskvällen men när det väl drog ihop sig, när det väl skulle avgöras, då gick delfinerna in i slutspelsmode på allvar och knockade hemmalaget.

Stor segerorganisatör den här kvällen var Mikael Lindquist som drog i ett helt gäng viktiga skott och stod för några makalöst vackra framspelningar.

När Dolphins behövde det där lilla extra så klev "La Bomba" fram och levererade.

Men det finns fler hot i den här Dolphinstruppen. Det är det som är den stora skillnaden jämfört med i fjol då laget överraskande tog sig hela vägen till final.

Då fick "Micke" och Joakim Kjellbom dra ett enormt lass.

Nu finns spelare som Cole Darling, som också var riktigt bra i går, Mikael Plannthin och Dejan Jeftic. Tre nyförvärv som lyft det här laget till nya höjder och gett delfinerna en större bredd offensivt.

Och Adnan Chuk har förmågan att få ut det mesta av sina spelare. Det har han visat under sin tid som huvudansvarig i klubben och om någon inte gör som han vill, då jäklar får de känna att de lever. Det hände Dejan Jeftic på tisdagen. Forwarden drog på sig en teknisk foul i första halvlek och fick sig en rejäl utskällning av Chuk. Det är en väloljad maskin som ångar på mot semifinal.