Fant Omen om

"Ny snyting för formsvagt IFK:"

"Tekniska Sirius kan slå vilket allsvenskt lag som helst. Jag spelade 50 spänn på att Sirius tar guldet i år. Det ger i sådana fall 10.000 kr tillbaks. Dessutom spelade jag 40 spänn på att Öster tar hem superettan (ger 620 kr). Slutligen satsade jag en femtilapp på att Leicester tar hem Champions League-titeln (ger i sådana fall 4000 kr). Min fjärde satsning: Leipzig, gick om intet. Förr hade nedflyttade allsvenska lag svårt att anpassa sig till superettans fysiska "köttiga" fotboll. Idag är superettans topplag, vill jag påstå, mer tekniskt spelande än allsvenska mitten- och bottenlag. Därför går det bra för Östersund, Jönköping och förmodligen även för Sirius och Eskilstuna United."

Jan Bengtsson om "Ny snyting för formsvagt IFK."

"Fantomen! Vi är vana vid Dina långskott i alla sammanhang. Har du satsat på Birgitta Olsson som partiledare i SD inom 10 år? En fräck 1 000-oddsare."

jan-ove sonelin om "Ny snyting för formsvagt IFK."

"Peta Bärkroth då han ännu inte lärt sig att målvakten får(!) ta bollen med händerna! Många anfall förstörs därmed. I övrigt samma uppställning som på slutet, tack."