Robert Höglund om

"Kulturell extremism"

"Klart det är Polisen och SÄPO som ska ta hand om dessa unga män. De är inga vanliga förortsligister som kan talas tillrätta av tant Mona eller Birgitta. De har varit beredda att utföra de värsta grymheter och kanske utfört sådana också i Islams namn. De ville ju till paradiset där de skulle få umgås med unga flickor i mängd och att få sitta på profetens högra sida. De måste interneras när de kommer hem och om möjligt avideologiseras. "

Jan Bengtsson om "Kulturell extremism."

"Kommunalt självstyre, sa Alice Bah Kuhnke nu. Det hörde vi väldigt lite om, när det gällde att genom lag tvinga kommunerna ta emot flyktingar. Demokratiminister, nu sittande kvar på nåder då MP ej tål mer för sin politiska överlevnad? Normalt borde katapulten lösts ut! När Birgitta Ohlsson, då demokratiminister naivt utsåg Mona var det en systerlig gest, en arbetslös politisk kompis behövde hjälp med att få ett skräddarsytt jobb! Att sen Stefan Löfven lät uppdraget ligga kvar hos Bah Kuhnke är en gåta. Hur det sen gick till när hon utsåg ny samordnare helt utan insikt i sitt ämne är svårt att sia om."

Palid om "kulturell extremism."

"Detta problem måste vara hos SÄPO. Dessutom så skall alla dessa hemvändare låsas in på obestämd tid för att utreda ad de gjort och vilka lagbrott de kan lagföras för. Hög tid att sluta dalta med dessa terrorister!"