David Iwung om

"Finns fläckar att putsa bort."

"De två bottenlagen städades av men IFK-huset har fortfarande en del fläckar som Jens Gustafsson bör putsa bort. 2–1 i Eskilstuna, haltande. 2–0 mot Kalmar FF som har lika många problem som skadelistan är lång. Sex poäng och full pott mot seriens sämsta lag fixar man inte på beställning men lägger vi segrarna åt sidan och blundar för tabellen där Kamraterna nafsar sig med i toppskiktet så är det inte det där skimret runt "Peking". Jobbet görs – men det är för många tekniska fel och missriktade passningar."

Carolina Nilsson om

"Zana gör Sveriges bästa pizza."

"Det var i början av maj som Zana Aziz åkte ned till Parma i Italien som en av tre pizzabagare som representerade Sverige i pizza-VM. När allt var avgjort tog Zana med sig titeln ”Sveriges bästa pizzabagare 2017” hem. – Det känns fantastiskt kul! Bara att få komma till Italien var fantastiskt. Jag har lagt så mycket tid och energi på det här, säger han. Totalt deltog 729 pizzabagare från hela världen och sammanlagt tävlades det i tolv kategorier, bland annat ”akrobatik”.

Sören Boström om

"Slutar efter 50 år"

" Det är blandade känslor, säger "Selma". Jag älskar ju Kolmårdens djurpark och all personal och alla våra djur och alla möten med våra gäster. Så visst kommer det att kännas konstigt att sluta. – Men samtidigt tycker jag nog att 50 år på samma arbetsplats kan räcka.