Prenumeration Folkbladet är en prenumererad tidning. Det betyder att de allra flesta av våra läsare betalar ett fast pris per månad/år för att få vår papperstidning hemburen och/eller för att kunna läsa Folkbladet som E-tidning. I många år har vi också funnits online; på datorer, läsplattor och i mobiler. Hittills har det inte varit möjligt att prenumerera på vårt digitala flöde av nyheter och händelser. Men från och med idag så ändrar vi på det.

Du som redan idag prenumererar är vinnaren. Du betalar inget extra, du har ju redan nyckeln till allt. Men du som idag använder våra digitala kanaler utan att betala något alls, du kommer förr eller senare att ställas inför valet att bli digital prenumerant. Vi hoppas att vårt löfte om ständig, vass och professionell nyhetsuppdatering om lokalsamhället är en tjänst som du tycker är värd pengarna.

När vi nu erbjuder möjligheten att enkelt, snabbt och till mycket konkurrenskraftiga priser kunna prenumerera på Folkbladets digitala flöden av nyheter så betyder det naturligtvis att samma regler gäller för det digitala innehåller som för det vi har i papperstidningen. Vi ska inte sätta oss på några höga hästar. Ibland gör vi fel. Ibland slinker något felaktigt eller ofullständigt igenom. Ibland publicerar vi något som i eftertankens kranka blekhet nog hellre borde ha blivit opublicerat. Men det speciella med tidningar som Folkbladet är att vi har en utgivare som är ansvarig under lagarna. När vi gör fel, ska vi erkänna det, be om ursäkt och rätta våra fel.

Välkommen som prenumerant!